Микел Артета е готов за реванш срещу Олимпиакос в Лига Европа


Микел Артета е готов за реванш срещу Олимпиакос в Лига Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

1371 0

Утре Арсенал гостува на Олимпиакос в първи мач от 1/8 финалната фаза в турнира Лига Европа, а мениджърът на "артилеристите" Микел Артера коментира очакванията си преди срещата. Припомняме, че през миналия сезон именно гръцкият гранд отстрани Арсенал в Лига Европа след продължения.

"Начинът, по който се разви мачът /миналата година б.а./ в края, беше жесток. Да загубим по този начин, но ние продължихме напред. Очевидно има някои чувства по отношение на този отбор и искаме да сложим нещата на мястото им. Мисля, че сме по-добър отбор от миналата година. Като гледам назад към тези два мача и начина, по който играем сега, мисля, че изминахме дълъг път. Те имат различни играчи, но подобна структура. Спряват се много добре, играха в Шампионската лига. Там изиграха два много добри мача срещу Манчестър Сити, така че са наистина труден съперник", обясни Артета.

Мачът между Олимпиакос и Арсенал е с начален час 22:00ч. българско време. Единственият играч под въпрос за състава на Артета е халфът Емил Смит Роу, който получи лека травма в мача срещу Бърнли от 27-ия кръг на Висшата лига

Вижте ТУК грубата грешка на Гранит Джака, заради която се стигна до гола на Бърнли.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички