Арсенал "хвърлил око" на звезда в Интер


Арсенал "хвърлил око" на звезда в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

887 0

Арсенал се надява да има предимство с оглед турбулентните времена в Интер Милано и да вземе крайния бранител Ашраф Хакими. Проблемите при Интер не са във футболно естество, а от управленско, след като собствениците Сунинг снеха финансирането си от китайския Жиангсу ФК и се очаква да намалят разходите си и при „нерадзурите”.

Подобен сценарии въобще не изглежда нереален, като тогава клубът от Милано ще бъде принуден да се разделя със скъпите си футболисти. Хакими е интересен играч за редица отбори, а предвид годините му се очаква той да бъде търсен в най-скоро време.

Според The Telegraph бившият играч на Реал Мадрид е следен от Арсенал, който се готви да се раздели с първия си избор при десния бек – Ектор Бейерин, през идното лято.

Изданието твърди, че Интер ще склони да се раздели с Хакими срещу 50 милиона евро, а също така при продажбата му клубът ще се лиши от това да плаща по 75 хиляди паунда на седмица на играча.

Челси също е предявил интерес към 22-годишния играч, който има по шест гола и асистенции във всички турнири за отбора, воден от Антонио Конте, през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички