Шави преди Манчестър Юнайтед - Барселона: Страх от какво? Напротив, "Олд Трафорд" те мотивира!


Шави преди Манчестър Юнайтед - Барселона: Страх от какво? Напротив, "Олд Трафорд" те мотивира!
Снимка: GettyImages

2823 0

Барселона няма нужда от допълнителна мотивация преди гостуването на Манчестър Юнайтед в мача-реванш от 1/16-финалите в турнира Лига Европа - такова мнение изрази старши треньорът на каталунците Шави Ернандес преди сблъсъка на "Олд Трафорд", който ще се проведе в утрешния 23 февруари от 22:00 ч. (българско време). 

Първата среща на "Камп Ноу" завърши 2:2, а испанският гранд ще посети "Театъра на мечтите" без двама от най-добрите си футболисти - Педри (контузия) и Гави (наказан). В списъка с отсъстващи е и Усман Дембеле, който пропусна и първия двубой заради травма.

"Имам много добри спомени от мачовете, които съм играл в Англия, просто защото е много специално да играеш там - там е люлката на футбола. Стадионите, феновете, които не спират да те подкрепят... Всичко това има един специален "вкус", който не можеш да откриеш навсякъде по света", заяви Шави пред "Times".

"За мен ще бъде огромно удоволствие да се върна на "Олд Трафорд", който е един от най-добрите стадиони на един от най-големите отбори в света".

"Ние сме смел отбор, който обича да атакува и да побеждава винаги. Този мач няма да бъде изключение. Той е като голям мач от Шампионска лига. Особено за феновете, това е изключително интересен сблъсък. За самите футболисти пък е един от онези двубои, в които всеки иска да играе поне веднъж в живота си", каза още треньорът на Барса пред изданието.

"Дали изпитваме страх? Страх от какво? Напротив, "Олд Трафорд" те мотивира! Това е стадион, на който искаш да играеш поне един път през живота си и да дадеш най-доброто от себе си", завърши коментара си преди мача Шави.

*Четете всички последни новини около Барселона в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички