Къде да гледаме двубоя Интер - Хетафе в Лига Европа?


Къде да гледаме двубоя Интер - Хетафе в Лига Европа?
Снимка: Getty Images/Guliver

1030 0

След близо 5-месечно прекъсване тази вечер се подновяват битките от евротурнирите, като ще се изиграят 4 срещи от Лига Европа. Двубоят, който приковава вниманието е между Интер и Хетафе.

Според новите правила двата тима ще изиграят само един двубой помежду си, който ще определи четвъртфиналиста в Лига Европа. Срещата е от 22 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на БНТ.

"Нерадзурите" са сред големите фаворити в надпреварата и ще се борят за трофея още по-нахъсано, след като не успяха да детронират Ювентус в Серия А. Хетафе започна отлично сезона, но след паузата заради пандемията просто не приличаше на себе си и дори не успя да си осигури място в Лига Европа за следващия сезон. „Няма значение дали е важно за мен. Това е важен турнир за всички нас, особено за Интер. Говорим за нас, а не за мен. Трябва да дадем всичко от себе си, за да не съжаляваме след края на мача“, заяви Конте преди двубоя. По-рано пък се появи информация, че Интер и Конте са пред раздяла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички