Юнайтед склони да пусне Санчес без пари в Интер заради заплатата му


Юнайтед склони да пусне Санчес без пари в Интер заради заплатата му
Снимка: Getty Images/Guliver

1856 0

Интер няма да плати трансферна сума на Манчестър Юнайтед за привличането на крилото на "червените дяволи" Алексис Санчес. Това съобщи италианският спортен журналист Фабрицио Романо в Туитър.

Чилийският национал игра на "Сан Сиро" под наем през този сезон и наставникът на "нерадзурите" Антонио Конте е изразил желание да го задържи за постоянно. Проблем при сделката обаче е огромната заплата, която Юнайтед плаща на Санчес, като от Интер са се съгласили да я покрият, но при положение че не плащат пари на английския клуб по трансфера. От Манчестър Юнайтед от своя страна отчаяно търсят начин да се освободят от услугите на Алексис, така че са приели това предложение на Интер.

31-годишният Санчес имаше проблем с контузия в началото на престоя си в Интер, но след рестарта на Серия А през юни заигра силно и убеди Конте, че има място в тима. Атакуващият футболист все пак е склонил на известно намаляване на заплатата, за да подпише с миланския гранд, като ще получава по 7 милиона евро на сезон в Италия. А от кое свое скорошно попълнение иска да се отърве Интер вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички