След резила с Лутън: Ливърпул катастрофира и в Европа (ВИДЕО)


След резила с Лутън: Ливърпул катастрофира и в Европа (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1553 0

Ливърпул изненада неприятно своите фенове в четвъртък вечер. След като преди седмица "червените" прегазиха Тулуза с 5:1 на "Анфийлд", сега отборът на Юрген Клоп допусна изненадващо поражение с 3:2 от същия съперник, но този път във Франция. 

През уикенда срещу последния в класирането на Висшата лига Луис Диас спаси тима от загубата, но този път късно геройство беше неутрализирано от ВАР. Английският гранд стигна до равенството с гол в 7-ата минута на продължението на защитника Джарел Куанса, но радостта на младока беше прекъсната от намеса на ВАР - отменен гол и поражение за Ливърпул. 

"Червените" по традиция започнаха с по-експериментален състав, който този път не започна по най-добрия начин. Нещо повече - с гол в 36' на Донум домакините взеха аванс до почивката. 

След 15-те минути пауза Клоп реагира мигновено и пусна в игра Салах, Собослай и Алекзандър-Арнолд, но френският тим шокира гостите си още веднъж - с гол на Далинга в 58'. 

В 74' все пак гостите намалиха, и то по доста куриозен начин. При центриране в наказатеното поле, където Гомес се опита да насочи топката към далечната греда за Салах. Там двама защитници и вратар не се разбраха и се стигна до автогол с рамо на Касерес 

Докато натискаше обаче, Ливърпул беше "издебнат" на контраатака и две минути по-късно Келехер нямаше какво да направи при добавка на Магри - 3:1. 

В 89' Диого Жота се разписа за 3:2 след отлична солова акция, а в 97' Георги Кабаков отмени гол на Ливърпул за игра с ръка на МакАлистър при атаката, с която "червените" изравниха за 3:3 с гол на Куанса. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички