Как думите на играч на Клуж след мача с ЦСКА се превърнаха в "изказването на годината" в Румъния?


Как думите на играч на Клуж след мача с ЦСКА се превърнаха в "изказването на годината" в Румъния?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2021 0

Футболистът на Клуж Чиприан Деак направи впечатление в двубоя срещу ЦСКА, след като асистира за първия гол, а след това се разписа и от дузпа за крайното 2:0. След двубоя обаче привлече още повече вниманието и то с изказване. Въпреки добрите си показатели след двубоя той обяви, че в последните два месеца не е играл нищо.

"Честно да ви кажа, аз съм най-големият си самокритик. Два месеца не съм играл нищо, не знам какво ми се случва. Голям съм реалист. Това не е моята игра, не съм доволен от себе си, искам още. Може да съм достатъчно възрастен, но не искам да вярвам, че това е. Опитвам се да се подготвя много повече от младите, защото възрастта не прощава на никого, но се надявам да се възстановя за мачовете на националния отбор ", каза 34-годишният Деак.

Бившият румънски играч Или Думитреску беше толкова впечатлен от думите на Деак, че заяви: "След такъв мач да излезеш и да кажеш, че не си доволен ... Браво, това ще остане изказването на годината в румънския футбол", каза анализаторът на Digi Sport.  Ето какви обвинения още бяха хвърлени към ЦСКА за липсата на мерки по трибуните.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички