Георге Хаджи в екстаз след победата срещу ЦСКА, изброи тайните на успеха за Клуж


Георге Хаджи в екстаз след победата срещу ЦСКА, изброи тайните на успеха за Клуж
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1769 0

Легендарният румънски играчи Георге Хаджи призна, че не е имал търпение и веднага е поздравил треньора на Клуж Дан Петреску за успеха срещу ЦСКА. Румънците победиха с 2:0 в София, като и двете попадения бяха отбелязани през втората част.

Хаджи е възхитен от представянето на своя приятел от „Златното поколение“ и му е звъннал веднага след мача. "Исках да поздравя Дан Петреску, той ни кара всички да се гордеем. Дан може да бъде в Европа! Дори да съм по-възрастен, по-голям от Дан, му се обадих и му казах, че съм щастлив, че бихме българския отбор. За нас беше много важно да спечелим този мач. Казах на Дан, че той представлява Румъния с гордост и че ни зарадва всички! Много е важно какво направи там", сподели той пред Digisport.

Страстта на Петреску към футбола и условията, създадени от ръководството на Клуж, са тайните на успеха за ЧФР, вярва Георге: "Дан е като Биелса, луд е по футбола. Ръководството създаде условия за Дан, а той доведе играчи, накара ги да играят. Дан е успешен, той е пример за нас, той е най-добрият. Той ни показва как трябва да отидем на подобно първенство". А в Румъния останаха възмутени от "спазването" на мерките по трибуните - ето какво заявиха там.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички