Жозе Моуриньо преди реванша с Леверкузен: Ние вече спечелихме Лига Европа


Жозе Моуриньо преди реванша с Леверкузен: Ние вече спечелихме Лига Европа
Снимка: Getty Images

1547 0

Жозе Моуриньо даде традиционната пресконференция преди реванша от полуфиналите на Лига Европа на неговия Рома срещу Байер Леверкузен. Специалния, в типичния си стил, заяви, че "вълците" вече са спечелили турнира.

"Ако нямам амбиция да се опитвам да спечеля, ще ми е лесно да кажа сега, че ние вече спечелихме Лига Европа. Защото ако Лига Европа е за отборите, които започнаха това състезание, тогава Рома е победител", заяви Моу пред медиите.

Според букмейкърите Рома е фаворит за спечелването на Лига Европа, но португалецът казва, че в момента шансовете са 25 процента, а ако стигнат до финала, ще нараснат до 50 процента.

"Не се интересувам от подобни прогнози. Това, което казвам от 20 години е, че когато стигнеш до полуфиналите - имаш 25 процента шанс да спечелиш трофея и 50 процента шанс, когато стигнеш до финала. Така мисля", каза още Специалния.

Припомняме, че Рома гостува на Байер Леверкузен утре (18 май), а "джалоросите" имат преднина от един гол пред "аспирините", като си осигуриха минимален успех с 1:0 на "Олимпико" в Рим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моуриньо отхвърлил предложение от Челси, за да покаже лоялност към Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички