Жозе Моуриньо постави едно условие на ПСЖ - парижани го събират с Хари Кейн?


Жозе Моуриньо постави едно условие на ПСЖ - парижани го събират с Хари Кейн?
Снимка: Getty Images

3247 0

Наставникът на Рома - Жозе Моуриньо, е сред имената, които са спрягани за треньорското място във френския гранд ПСЖ. Специалния дори вече е поставил условие на борда на парижани, което той ще трябва да изпълни, за да си осигури услугите на Моу.

Португалският специалист желае силно да заработи отново с Хари Кейн, твърди изданието "Sports Zone". Именно поради това едно от желанията на Специалния е ПСЖ да направи всичко възможно, за да привлече звездата на Тотнъм през лятото, като това би накарало специалистът да премине във френската столица.

Моу и Кейн работеха заедно в Тотнъм и възхищението на Моуриньо от стила на игра на Кейн е добре документирано. Потенциалното преминаване на Кейн в Париж се гледа благоприятно и от йерархията на клуба, която очаква да се раздели поне с едно от големите си имена в атака - Меси, Мбапе и Неймар.

Самият Хари Кейн също се свързва с напускане на тима от Северен Лондон. Британският таран неведнъж е заявявал, че иска да печели трофеи, а според мнозина ще изпълни тази своя мечта точно в ПСЖ.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Моуриньо категорично опроверга слуховете за преминаване в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички