Жозе Моуриньо отхвърлил предложение от Челси в знак на лоялност към Рома


Жозе Моуриньо отхвърлил предложение от Челси в знак на лоялност към Рома
Снимка: GettyImages

1981 0

Жозе Моуриньо е отхвърлил предложение на Челси, докато чака да определи дали ще продължи с Рома. Бъдещето на 60-годишния португалски треньор беше тема на много дискусии през последните месеци, като настоящият му договор изтича с клуба през юни следващата година.

Моуриньо е показал, че е лоялен към Рома

Той е свързван с не малко отбори, включително бразилския национален отбор и Пари Сен Жермен. Моуриньо напомни на мнозина за качествата си по време време на престоя си в Рома, извеждайки ги до първата им голяма европейска титла миналия сезон в Лигата на конференциите. Нещата бяха малко по-трудни тази кампания, но "джалоросите" все още са на полуфиналите на Лига Европа.

Както съобщава Corriere dello Sport, с Моуриньо се е свързал директор на Челси. Той е искал да обсъди възможността да поеме работата в Западен Лондон, добавяйки го към списъка с потенциални кандидати. Португалският треньор е бил категоричен, че няма интерес към това, като иска да се срещне със собственика Дан Фридкин и да остане в Рома. Като фаворит за поста в Челси е спряган Маурисио Почетино, но и той има едно важно условие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички