Моуриньо обещал на Кейн, че ще "експлодира" при него (ВИДЕО)


Моуриньо обещал на Кейн, че ще "експлодира" при него (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1177 0

Още когато е поел Тотнъм, в самото начало мениджърът Жозе Моуриньо привикал нападателя Хари Кейн в офиса му, за да проведат разговор. Тогава Специалния е направил големи обещания към англичанина, като му заявил, че ще "експлодира" при него.

"Знам, че си имал добри взаимоотношения с Маурисио, това ми харесва. Винаги си мисля - добри отношения с предишния мениджър, защо не и с мен? Видях те да тренираш и нямам съмнения, че ти си лидер. Това го чувствам. Светът гледа към английския футбол с голямо уважение, но все още си мисли, че големите звезди принадлежат към други места.

Трябва да изградим твоя статус в тази насока. Като си с мен, мисля, че мога да ти помогна да... (прави жест с ръце - да експлодира). Това, което не мога да приема, защото е в природата ми, е да съм тук и да не спечеля нищо. Но чувствам, че можем да спечелим с теб. Тук има по-добри играчи, отколкото имах в Манчестър Юнайтед. Клубът има много потенциал, който да експлодира" - са думите на Специалния към Кейн, който се съгласява.

A мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола силно настоява пред клуба да бъде привлечен именно Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички