Броени дни след 3:6 - треньорът на Манчестър Юнайтед благодари на Хосеп Гуардиола и Манчестър Сити


Броени дни след 3:6 - треньорът на Манчестър Юнайтед благодари на Хосеп Гуардиола и Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1111 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде пресконференция преди утрешното (6 октомври) гостуване на Омония Никозия в мач от третия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа

Логично, наставникът на "червените дяволи" трябваше да отговаря предимно на въпроси за загубата с 3:6 в дербито на Манчестър през отминалия уикенд, признавайки, че отборът му е бил върнат обратно в реалността след случилото се на "Етихад".

"Това беше един много труден ден за нас. Преди това победихме Арсенал, победихме и Ливърпул, бяхме натрупали увереност, но дойде Манчестър Сити и ни върна обратно в реалността", каза нидерландецът и след това дори благодари на колегата си Хосеп Гуардиола:

"Така че - благодаря ви за урока, Пеп Гуардиола и Манчестър Сити. Ние трябва да разберем, че сме длъжни да играем много по-добре. В този мач Манчестър Сити беше по-силният отбор и ние трябва да приемем това, но не можем да приемем крайно слабото ни представяне".

*Манчестър Юнайтед е на второ място в Група "Е" в Лига Европа с 3 точки. Омония е на последното четвърто с нулев актив. Лидер е Реал Сосиедад с 6 пункта, а Шериф Тираспол е на трета позиция с три. Ето и кои футболисти на Ерик тен Хаг имат проблеми и не са тренирали със съотборниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички