Димитър Бербатов посочи коя е голямата грешка на Солскяер в Юнайтед


Димитър Бербатов посочи коя е голямата грешка на Солскяер в Юнайтед
Снимка: Instagram

1176 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов обяви каква е според него голямата грешка на мениджъра на тима - Оле Гунар Солскяер. Според него това е, че разчита предимно на един и същи титулярен състав.

"След рестарта Оле се доверява на приблизително едни и същи 11 играчи, като това може да е основният фактор за тяхната умора. Изтощението е както физическо, така и психически. Важно е тези играчи да си починат и възстановят, ако искат трофея", заяви Бербо в блога си в Betfair.

"Ясно е, че основата част от футболистите искат да играят във всеки мач, особено, когато всичко върви наред. Като мениджър, трябва да си готов да даваш почивката на даден футболист, дори когато той твърди, че иска да играе. Ако срещнеш равностоен съперник, но футболистите ти са уморени, ще имаш неприятности.

Интересно е да се види как Оле разчита на тези 11 и показва, че това са основните фигури. Други играчи получават шансове, но вече има ясна йерархия между звездите и резервите. Не трябва обаче това да продължава по същия начин", допълни още той. А какво трябва да направи Юнайтед, за да спечели Лига Европа според Оле Гунар Солскяер - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички