Лопетеги: Манчестър Юнайтед е най-големият клуб в света, но ние сме готови


Лопетеги: Манчестър Юнайтед е най-големият клуб в света, но ние сме готови
Снимка: Getty Images/Guliver

1126 0

Мениджърът на Севиля Хулен Лопетеги говори за предстоящия сблъсък срещу Манчестър Юнайтед. Андалусийците спечелиха с 1:0 срещу английския Уулвърхямптън и си осигуриха билет за полуфиналите на Лига Европа. Лопетеги каза, че Манчестър Юнайтед е най-големият клуб в света, но е уверен, че Севиля може да се справи с тях. “Червените дяволи” от своя страна, се класираха на полуфиналите след продължения в мача с Копенхаген. Победата донесе Бруно Фернандеш с гол от дузпа в 95-тата минута.

"Ние ще се изправим срещу Манчестър Юнайтед в следващия мач – това е най-големият клуб в света, но ние ще бъдем готови за тях”, каза Лопетеги, цитиран от Goal.

"Фокусиране сме върху следващия сблъсък, срещу голям, исторически клуб, един от най-добрите в историята на спорта. Ще дадем всичко от себе си, както винаги. Да играем срещу тях ще бъде наистина трудно, но ще влезем в мача, вярвайки, че можем да ги победим”, добави мениджърът на андалусийците.

Относно победата над Уулвс, Лопетеги каза следното: “Мисля, че заслужихме победата си. Много съм горд с моите играчи, защото играхме срещу много добър отбор. Трябваше да владеем топката и да не я губим, защото те имат много бързи нападатели". Севиля ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед на 16-ти август от 22ч. българско време.

Днес започва 1/4 финалната фаза на Шампионска лига, ето къде можете да гледате двубоя Аталанта – ПСЖ.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички