Солскяер обяви какво трябва да направи Юнайтед, за да спечели Лига Европа


Солскяер обяви какво трябва да направи Юнайтед, за да спечели Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2179 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че вече е време отборът му да се класира и на финал, след трите полуфинала през сезона. "Червените" дяволи отстраниха Копенхаген в Лига Европа и очакват да научат съперника си за полуфиналите.

"Това е трети път през този сезон, в който ние преодоляваме четвъртфинал. Класирахме се за полуфинал във всички състезания, в които сме участвали. Питате ме кого искам на полуфинала? Уулвърхамптън ги познаваме достатъчно добре, а Севиля също впечатляват с представянето си. През този сезон достигнахме до три полуфинала, но сега дано да се класираме на финал", заяви Солскяер.

"Знам какво ни липсва. Просто в мачове като този снощи трябва да бъдем по-прецизни при завършващия удар. Работихме здраво през този сезон. И смятам, че скъсихме дистанцията до физическата форма, която искам да виждам, но от психологическа гледна точка сега е моментът да прескочим този полуфинал и да разберем, че можем да се борим за трофеи".  А ето от какъв тип играч има нужда Юнайтед според Пол Скоулс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички