Без капка уважение: Фейенорд се изгаври жестоко с Шахтьор Донецк (ВИДЕО)


Без капка уважение: Фейенорд се изгаври жестоко с Шахтьор Донецк (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3059 0

Финалистът от първото издание на Лигата на конференциите - Фейенорд, се класира повече от убедително за настоящите четвъртфинали в Лига Европа, след като меко казано разби Шахтьор Донецк със 7:1 в реванша между двата тима. По този начин украинският гранд отпада с общ резултат от 2:8. 

Скромният резултат от първата среща въобще не предвещаваше подобен развой на нидерландска земя, въпреки че домакините логично бяха определяни от букмейкърите като категоричен фаворит. 

Те на практика предрешиха класиращия се между двата тима още през първата част на "Дъ Койп", където Фейенорд поведе с 3:0 след попаденията на Хименес и двете на Кьокджю, съответно в 9-тата, 24-тата и 38-мата минута. 


Video edited on Kapwing

През втората част ситуацията пред източноевропейския колос се влоши още повече, тъй като Идриси се отчете с два гола до изминаването на час игра, а Яханбахш и Данило оформиха ужасяващото 7:0 в следващите 7 минути.  

Като за финал крайният резултат бе оформен от Келси в 87-мата минута, когато той вкара и почетното попадение за гостите - 1:7. 

Проследете развоя на всички срещи от Лига Европа НА ЖИВО със SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички