Байер Леверкузен - Рома: Къде да гледаме реванша в Лига Европа?


Байер Леверкузен - Рома: Къде да гледаме реванша в Лига Европа?
Снимка: Getty Images

2235 0

В среща реванш от полуфиналите в Лига Европа Рома и Байер Леверкузен ще определят един от финалистите в турнира. "Вълците" извоюваха ценен аванс от 1:0 след своето домакинство, но тази вечер ги очаква трудно гостуване.

В първия мач на "Олимпико" станахме свидители абсолютно равностоен двубой. В крайна сметка домакинският фактор, атмосферата по трибуните и най-вече опитът на Жозе Моуриньо бяха ключови за постигането на тази толкова желана победа. Днешният реванш Байер - Рома ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

В битка за място в Шампионска лига през следващия сезон

Двубоят е много важен за Рома, тъй като  остава единственият път към Шампионска лига през следващия сезон. "Вълците" се намират в ужасяваща форма в Серия А, където нямат победа в последните пет кръга.

"Ако нямам амбиция да се опитвам да спечеля, ще ми е лесно да кажа сега, че ние вече спечелихме Лига Европа. Защото ако Лига Европа е за отборите, които започнаха това състезание, тогава Рома е победител", заяви Моуриньо пред медиите преди двубоя.

Байер Леверкузен също търпи спад в своите резултати в последно време, с което губи битката за европейските квоти от Бундеслигата. В средата на сезона обаче „аспирините“ бяха много далеч от първата половина и дори на едва няколко точки от зоната на изпадащите, така че постигнатото в последните месеци е огромен успех.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички