В Юнайтед не вярват наказваните за расизъм сърби да повторят "отвратителната" София

Защитникът на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, сподели очакванията си за тазвечершното гостуване в Сърбия на Партизан, чийто фенове са прочути с расистките си прояви. Той, също така, определи случилото се в София като "отвратително" и призна, че не желае никога повече да го изживява.

"Доверяваме се на УЕФА с техния протокол (относно предстоящия двубой). София бе отвратителна атмосфера, не искам повече никога да изживявам подобно нещо. Позитивно настроени сме, че ще има страхотна атмосфера срещу Партизан. Ако нещо се случи, ще следваме тристепенния протокол на УЕФА" - заяви Магуайър.

Отново неприятни новини за Ман Юнайтед преди двубоя с Партизан

Две от звездите на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа и Пол Погба, не взеха участие в днешната тренировка на Манчестър Юнайтед преди пътуването до ...

Мениджърът Оле Гунар Солскяер също призна, че е направено сравнение с мача между България и Англия и че играчите са наясно с протокола, като допълни, че се съмнява в Сърбия да се случи подобно нещо. Припомняме, че последните два домакински мача на Партизан в Европа бяха пред празни трибуни, именно поради наказание за расизъм.

А къде можете да гледате двубоя между Партизан и Манчестър Юнайтед - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!