Къде да гледаме двубоя Партизан - Манчестър Юнайтед?


Къде да гледаме двубоя Партизан - Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

1745 0

Днес от 19:55 часа българско време английският гранд Манчестър Юнайтед ще има тежко гостуване на сръбския Партизан. Двубоят ще бъде излъчван пряко по БНТ 3, като можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg

"Червените дяволи" определено не се намират в най-добрата си форма. Заемат 14-тото място в Англия с 10 точки от 9 мача, като са само на две точки от зоната на изпадащите. Все пак, те влизат в днешния двубой със самочувствието на отбора, който спря вездесъщия Ливърпул във Висшата лига, като двата тима завършиха 1:1, а манчестърци бяха на минути от сензационната победа.

В Лига Европа Юнайтед е на 2-ро място с 4 точки след равенство с Аз Алкмаар и минимална победа с 1:0 над Астана. Толкова има и днешният им съперник, който победи като гост казахстанския тим с 2:1 и оформи голово реми 2:2 с холандците.

В Сърбия Партизан е на 5-тото място 23 точки от 11 изиграни мача, като изостава със 7 точки от първия Цървена Звезда. А какви неприятни новини се появиха за Манчестър Юнайтед преди тежкото гостуване в Белград - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички