Евра посочи изненадващ съперник, който му е бил по-труден от Меси


Евра посочи изненадващ съперник, който му е бил по-труден от Меси

5264 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, определи Джеймс Милнър като най-трудния си съперник, поставяйки го пред Лионел Меси. Бившият капитан на "червените дяволи" се изправи срещу аржентинската звезда на Барселона на няколко пъти, като най-значимият от тях бе във финала на Шампионска лига през 2009, когато „червените дяволи“ отстъпиха с 0:2.

Французинът отбеляза, че това е било за предпочитане пред изправянето срещу Милнър, чието непрекъснато тичане в атака и защита неведнъж го е обезкуражавало. "Играх срещу Меси на няколко пъти в по-широка позиция и не бих казал, че беше лесно да го покрия, но можех да се справя с него. Когато той навлиза в центъра е най-опасен. Но Джеймс Милнър, само защото наистина ме обезкуражаваше.

Аз съм атакуващ защитник и той ме следваше непрекъснато. Той постоянно беше до мен и това ме обезкуражи. Понякога дори му казвах „Просто отиди и атакувай, остави ме на мира“. Когато играхме дербито срещу Манчестър Сити, бях срещу него, същият беше случаят и в Ливърпул. Така че, със сигурност, този, който най-много ме обезкуражаваше с постоянната си опека, беше Милнър“, сподели бившият френски национал.

Междувременно, легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, призна, че целият отбор на мърсисайдци е сгрешил, когато е подкрепил Луис Суарес в расисткия скандал срещу Патрис Евра. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички