Преодолими съперници за Левски, ЦСКА и Локо Пловдив във втория кръг на Лига Европа


Преодолими съперници за Левски, ЦСКА и Локо Пловдив във втория кръг на Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

19597 0

Днес малко след 15 часа се изтегли жребият за втория предварителен кръг на Лига Европа. Три български отбора научиха своите съперници днес. Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив започва директно от тази фаза, докато Левски и ЦСКА ще трябва да отстранят първо съперниците си в първи кръг.

ЦСКА, ако преодолее първия кръг, във втория ще се изправи с хърватския Осиек, като "червените" са домакини в първия двубой (повече подробности вижте тук.) Левски пък ще се изправи срещу победителя от двойката АЕК Ларнака (Кипър)/Петроклуб Хонещи (Молдова), ако, разбира се, първо преодлее словашкия Ружомберок (повече подробности за "сините" - вижте тук).

Носителят на Купата Локомотив Пловдив ще се изправи срещу победителя от Радник Биелина (Босна и Херцеговина) - Спарта Търнава (Словакия). Пловдивчани ще са домакини в първата среща. Двубоите от втория кръг ще се играят на 25 юли и 1 август (повече подробности вижте тук).

Преди жребия

Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив стартира директно от втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Днес "смърфовете" ще научат своя съперник.

Левски и ЦСКА също ще разберат потенциалните си противници. Преди това обаче те трябва да преодолеят първия кръг. "Сините" се изправят срещу Ружомберок, а "червените" ще мерят сили с Титоград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички