Стари познайници и тежки съперници дебнат Левски в следващия кръг на Лига Европа


Стари познайници и тежки съперници дебнат Левски в следващия кръг на Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

3403 0

След като във вторник бяха изтеглени първите съперници на българските тимове в квалификациите на Лига Европа, в сряда ще станат ясни и потенциалните им опоненти, при условие че прескочат първото препятствие. И за Левски програмата се очертава да не стане по-лека.

"Сините", които са непоставени, първо ще мерят сили срещу Ружомберок в средата на юли, а ако спечелят, ще имат потенциален нелек съперник. Старият познайник на 26-кратните шампиони Щурм е в потока на българския тим, като двата отбора премериха сили преди близо 17 години, когато австрийският тим отстрани Левски след изпълнение на дузпи.

Утрехт и Яблонец са другите две много сериозни имена в жребия на Левски. Битките от втория квалификационен кръг са на 25 юли и 1 август, а началото на жребия е в 14:00 часа. И, ако за Левски пресяквите има някои трудни за преодоляване съперници, то ЦСКА изтегли "късата" клечка и може да играе с един от грандовете още в следващия кръг (вижте съперника на "червените" тук")

Ето всички потенциални съперници на Левски:

Щурм (Австрия)

Утрехт (Холандия)

АЕК Ларнака (Кипър)/Петроклуб Хонещи (Молдова)

4.Яблонец (Чехия)

5. Санта Хулия (Андора)/ФК Европа (Гибралтар)/Легия Варшава

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички