Петър Хубчев коментира съперника на Левски в ЛЕ, ето какво е най-важно за него


Петър Хубчев коментира съперника на Левски в ЛЕ, ето какво е най-важно за него
Снимка: БГНЕС

5258 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира жребия на "сините" за Лига Европа. В първия кръг столичани ще се изпарвят срещу словашкия Ружомберок, който бе сред най-трудните съперници от възможните.

"Много е трудно сега да кажем какво е нивото на противника. Честно да ви кажа изцяло ме интересува какъв отбор ще сглобим ние и доколко боеспособни ще бъдем на 11-и юли. Това ме интересувам повече. Разбира се, че ще се постараем да направим всичко възможно да разузнаем подробно противника.

Малко е сложно, тъй като сега в официален мач няма да можем да ги видим, но разполагаме с всичко, което ни е необходимо да прегледаме някои от мачовете им", коментира старши треньорът на Левски Петър Хубчев пред клубната телевизия.

"За мен, тъй като ние имаме едно старо наказание, за мен няма никакво значение. Мисля, че и за момчетата трябва така да направим, че да няма значение къде излизаме и играем. Ако изходим от страната, от която идва, може би, да, най-сериозният противник, но в детайли не познавам нито един от отборите."

А повече подробности за съперника на Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички