Манчестър Юнайтед осигури безплатен чартър на феновете до Астана

От Манчестър Юнайтед потвърдиха, че ще осигурят на привържениците си безплатен полет до Казахстан за двубоя срещу Астана в Лига Европа идния четвъртък. Клубът ще позволи на феновете, които имат закупени билети, да пътуват безплатно с "Томас Кук“, независимо че наскоро компанията обяви несъстоятелност.

"Червените дяволи“ бяха сред тимовете във Висшата лига, които имаха партньорство с "Томас Кук“. Те пуснаха в предварителна продажба малък брой билети за няколко от домакинските мачове на отбора през този сезон, включително и пакети за визитата на Астана в Лига Европа.

Спонсор се "подигра" с Манчестър Юнайтед с допълнителна клауза

Най-големият спонсор на Манчестър Юнайтед (извън доставчика на екипи "Адидас") е настоял за шокираща клауза при подписването на договора между дв...

"Работихме, за да намалим ефекта от ситуацията с "Томас Кук“ върху феновете. Удовлетворени сме, че Манчестър Юнайтед ще осигури безплатен чартър за предстоящото гостуване на Астана в Казахстан за тези, които бяха повлияни от несъстоятелността на "Томас Кук“. Освен мача с Астана, ние обмисляме дългосрочни опции относно гарантирането на европейско пътуване за нашите верни фенове“, сподели говорител на клуба. А кой популярен английски треньор предвиди, че Манчестър Юнайтед може да изпадне от Висшата лига вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!