Тевес си припомни отдадеността на Кристиано Роналдо


Тевес си припомни отдадеността на Кристиано Роналдо

4915 0

Играчът на Бока Хуниорс Карлос Тевес се върна назад във времето и си припомни престоя в Манчестър Юнайтед и по-конкретно всеизвестната отдаденост на тогавашния му съотборник Кристиано Роналдо. Според аржентинеца, би било невъзможно да пристигнеш преди португалеца на тренировка.

"Ако тренировката ни бе от 9 сутринта, отиваш в 8, а той (Роналдо) вече е там. Ако отидеш в 7 и 30, той отново е там. Запитах се как мога да "хвана" този човек преди да е отишъл. Затова отидох в 6 и 30, но той отново бе там. Бе наполовина заспал, но все пак бе там. Нещото, което забелязах, а сигурен съм, че и всички жени са го забелязали - той е по цял ден във фитнеса. Това е негова мания" - заяви Тевес.

Аржентинецът носи фланелката на "червените дяволи" за два сезона в периода 2007-2009, а след това облече тази на градския съперник Манчестър Сити, където остана двойно повече време. За Юнайтед има 99 мача и 34 гола. А какъв гаф направи героят на Манчестър Юнайтед от мача с Челси - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички