Къде да гледаме полуфинала в Лига Европа Челси - Айнтрахт (Франкфурт)?


Къде да гледаме полуфинала в Лига Европа Челси - Айнтрахт (Франкфурт)?
Снимка: Getty Images/Guliver

2011 0

Челси приема Айнтрахт (Франкфурт) в среща-реванш от 1/2-финалите на Лига Европа. Двубоят, който ще определи един от финалистите, стартира в 22 часа.

Първата среща в Германия завърши 1:1, но лондончани се считат са абсолютни фаворити за класиране на финал и всичко друго би било голяма изненада. Двубоя ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на БНТ.

Челси може да достигне до първия си голям еврофинал от 2013 година, когато отборът победи Бенфика с 2:1 под ръководството на Рафаел Бенитес и в крайна сметка триумфира в надпреварата от Лига Европа. Айнтрахт от своя страна ще търси първия си европейски финал от 1980 година насам.

Рюдигер, Хъдсън-Одой и Канте са аут от състава на лондончани за днешния мач, а гостите ще бъдат без Тавата, Стендера и Рус. Иначе, положението при отбора на Маурицио Сари вече е доста по-спокойно, след като през уикенда си осигуриха място в топ 4 на Висшата лига и квота за Шампионска лига.

Междувременно преди няколко дни голямата звезда на Челси - Еден Азар, изуми феновете с реакция дали ще отиде в Реал Мадрид - вижте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички