Гончаренко обясни контузиите в ЦСКА и възхвали Лудогорец


Гончаренко обясни контузиите в ЦСКА и възхвали Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

3627 0

Придобилият легендарен статут с подвизите си начело на БАТЕ (Борисов) - Виктор Гончаренко, се завръща в България за сблъсък с Лудогорец. Наставникът на ЦСКА (Москва) отправи сериозни комплименти за състава на Станислав Генчев и показа добро познание върху стила на игра, който изповядва българският хегемон. 

"Познавам добре Лудогорец - отборът разполага с дълга скамейка и с равностойни играчи на почти всички позиции. Това не е отбор, който се затваря и разчита на малко ситуации, в които да вкара гол. Лудогорец обича да владее топката и да атакува. Това е атестат за хубав мач", категоричен беше Гончаренко. 

Една от "завръзките" около двубоя в Разград беше информацията, че ЦСКА е пълен с контузени футболисти. На пресконференцията преди мача Станислав Генчев разкри, че те са "само двама", но треньорът на руснаците сподели, че проблемите са реални, особено с един от ключовите футболисти на тима - Звонимир Шарлия. 

"Няма да рискуваме, ако травмата му може да се усложни. Да, има доста травми в нашия отбор, но не се дължат на подготовката, а на постоянните ритници, които играчите отнасят", поясни още Гончаренко. Какво сподели Генчев преди битката Лудогорец - ЦСКА четете в този материал на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички