Лудогорец има план как да измъкне точка или три от ЦСКА


Лудогорец има план как да измъкне точка или три от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4249 0

Заедно като юмрук - това е мотото, което ще следват играчите на Лудогорец в битката с ЦСКА Москва в Лига Европа. Новият старши треньор на тима Станислав Генчев е категоричен, че именно силният колектив и вярата, която играчите имат един на друг, ще са ключови в предстоящия в четвъртък вечер двубой. 

"В подобни мачове трябва да играем като един юмрук. Новите футболисти чувстват помощта на всички и бързо се адаптират към обстановката. Надявам се в четвъртък да покажат защо са дошли в Лудогорец", коментира Генчев по време на пресконференцията преди мача в Разград 

"Успяхме да се подготвим много добре. Играчите са оптимистично настроени преди битката. Знаем, че ЦСКА е редовен участник както в Шампионска лига, така и в Лига Европа. Точно тези мачове обичат играчите ми.

Емоцията в груповата фаза е огромна. Стадионът ще бъде пълен. Престижно е за всеки един от нас да играе пред пълни трибуни. Тук трябва да благодаря предварително на хората, които утре ще бъдат по трибуните", заяви още Генчев. Междувременно се очаква и една ключова промяна в титулярния състав на Лудогорец (каква е тя, четете в статията на SportLive.bg)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички