30 месеца по-късно: Владо Стоянов отново тренира пълноценно


30 месеца по-късно: Владо Стоянов отново тренира пълноценно

4051 0

След 30 месеца извън терена и множество операции, вратарят на националния отбор и Лудогорец Владислав Стоянов поднови пълноценна подготовка с клубния си тим. 32-годишният перничанин, който се контузи тежко по време на лагер на националите през март 2017 г., вече направи две занимания наравно с останалите, съобщава "24 часа".

Доскоро Стоянов се подготвяше по индивидуална програма след операция на коляното първо в Румъния и след това още няколко в клиника в Барселона. Имаше прогнози, че стражът ще спре принудително с футболната си кариера. Последната интервенция беше през април. Очакванията са Владо Стоянов да е готов за игра до края на месеца, като първо ще бъде тестван в официален мач за втория отбор на Лудогорец.

Две тренировки с осемкратните шампиони на България направи и последната придобивка - израелският национал Талеб Тауата. 27-годишният ляв защитник снощи също се включи наравно с останалите. Доскорошният футболист на Айнтрахт (Франкфурт) демонстрира добра кондиция. А кой е фаворит за постоянен треньор на тима вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички