Гатузо показва пренебрежение към Лудогорец? Пуска втория състав в Лига Европа


Гатузо показва пренебрежение към Лудогорец? Пуска втория състав в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2257 0

Старши-треньорът на Милан Дженаро Гатузо не смята да обърща особено внимание на реванша на неговия тим от 1/16-финалите на Лига Европа срещу Лудогорец. Легендата на "росонерите" ще даде почивка на част от титулярите си, след като италианският тим взе солиден аванс от 3:0 срещу българския тим през миналата седмица в Разград.

Треньорът е взел решение да постави на пейката Леонардо Бонучи, Давиде Калабрия, Лукас Билия, Джакомо Бонавентура, Сусо и Хакан Чалханоглу - все играчи, които са ключови под ръкводството на Дженаро Гатузо през последните два месеца.

Тези шест основни фигури на "червено-черните" ще получат почивка преди изключително важния мач с Рома за първенството на Серия А, който е в неделната вечер. На техните места ще излязат Лука Антонели, Кристиан Сапата, Рикардо Монтоливо, Мануел Локатели, Андре Силва и Фабио Борини.

Реваншът на "Сан Сиро" е в четвъртък, но само огромно футболно чудо може да позволи на Лудогорец да продължи напред, въпреки огромните промени, които Гатузо планира в своя отбор за този мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички