Димитър Димитров с ясно посланиe към Моци: Излишна дузпа


Димитър Димитров с ясно посланиe към Моци: Излишна дузпа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3479 0

Димитър Димитров - Херо обяви, че дузпата, която е беше отсъдена срещу Лудогорец в полза на Милан, е решила всичко в сблъсъка между двата отбора. Той нарече нарушението, което Козмин Моци извърши, "излишно" и "ненужно" няколко пъти и изрази мнение, че основната разлика между двата отбора е игровата практика.

"Вината е изключително и само в нас. При едно равностойно полувреме допуснахме липса на концетрация в края и ни вкараха гол с глава. През второто полувреме започнахме силно, но излишно нарушение на Моци ни пречупи. В края на 90-те минути допуснахме още един лек гол, което отново дойде след наша грешка", каза Херо след края на срещата.

"Играхме от първата минута с висока преса, не се страхувахме от съперника. Имахме своите положения и развитието на мача не отговаря изцяло на резултата, който се получи. Милан обаче игра рационално и в малкото ситуации, които имаше, успя да отбележи 3 гола. Ако можех да променя нещо, щяха да са гола в 45' и дузпата на Моци. Тази дузпа беше излишна", допълни Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички