Бивш ас на ЦСКА посече Лацио на "Олимпико" в Лига Европа


Бивш ас на ЦСКА посече Лацио на "Олимпико" в Лига Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

4223 0

Италианският Лацио не съумя да стигне до аванс в осминафиналния си сблъсък от Лига Европа срещу Динамо Киев. "Орлите" бяха шокирани от Динамо Киев, като украинският тим се добра до равенство 2:2 в Рим и се превърна във фаворит за класиране на следващата фаза.

През първото полувреме и двата отбора бяха по-предпазливи и нямаше много интересни положения, но всички се промени на старта на второто полувреме, след като гостите изненадващо поведоха.

След центиране в накзателното поле Бесиедин свали топката в малкото наказателно поле, където Тзяганков с впечатляващо овладяване и с петичка успя да вкара за 0:1.

Само 2 минути по-късно обаче Андерсон изведе страхотно Имобиле в наказателното поле, а голмайсторът на домакините показа страхотно самообладание и успя да вкара, отигравайки с едно докосване.

В 62' Фелипе Андерсон даде аванс на домакините, които удариха съперника на контраатака - 2:1. В слеващите минути обаче Лацио не успя да вкара 3-и гол, а това се оказа решаващо в 79'. Жуниор Мораес - бившият играч на ЦСКА, получи топката пред наказателното поле и между трима успя да стреля, вкарвайки изключително красив гол - 2:2 и отличен шанс за Динамо да атакува четвъртфиналите в турнира след седмица, когато е реваншът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички