Звезда на Ювентус аут за няколко седмици


Звезда на Ювентус аут за няколко седмици
Снимка: Getty Images/Guliver

2638 0

Крилото на Ювентус Дългас Коща отново ще отсъства заради контузия. Бразилецът е пропуснал близо 40 срещи на „бианконерите“ заради контузии откакто се присъедини към отбора през 2017г. и сега клубът от Торино потвърди, че футболистът отново ще липсва в следващите 15-20 дни.

Дъглас Коща получи мускулен проблем по време на загубата на тима срещу Верона с 1:2 от последния кръг на Италианската Серия А. От „Гадзета дело Спорт“ решиха да извадят статистика на всяка контузия на бразилското крило в последните 2 години и половина и резултатите са стряскащи. Дъглас Коща е пропуснал 39 срещи на тима заради контузии по време на периода си в Ювентус. През сезон 2018/19 29-годишният футболист е бил на терена в едва 969 минути по време на цялата кампания. През този сезон Коща е започнал в едва 7 от мачовете на отбора заради различни мускулни травми.

Очаква се бразилският футболист да пропусне всички мачове до края на месеца срещу Бреша, СПАЛ, Лион и Интер. А ето кой отбор проявява интерес към Дъглас Коща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички