Байерн Мюнхен може да си върне бивш играч


Байерн Мюнхен може да си върне бивш играч
Снимка: Getty Images/Guliver

1638 0

Байерн Мюнхен се интересува от крилото на Ювентус Дъглас Коща. Баварците имат нужда от нови играчи по крилата, след като Серж Набри и Кингсли Коман са дългосрочно контузени. Самият Коща също страда от контузии и не може да се наложи в стартовата единайсеторка на Маурицио Сари.

Немският вестник „Билд“ съобщава, че Байерн ще опита да вземе бразилеца под наем до края на сезона. Временният наставник на тима Ханзи Флик се е консултирал с някои от лидерите в съблекалнята на немския шампион като Мануел Нойер, Томас Мюлер, Роберт Левандовски и Йошуа Кимих за мнението им за евентуалния трансфер. Дъглас Коща игра за баварците между 2015-та и 2017-та година, но според президента на тима Ули Хьонес играчът искал увеличение на заплатата.

Маурицио Сари е голям почитател на 29-годишното крило, тъй че предстои да се разбере дали „бианконерите“ ще го пуснат да иде в Байерн. Коща има 3 асистенции в 10 мача за Ювентус през тази кампания. А ето от кой бранител на конкурент се интересува Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички