Tuttosport: Кристиано Роналдо е бесен заради представянето на Ювентус


Tuttosport: Кристиано Роналдо е бесен заради представянето на Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

5010 0

Италианският вестник Tuttosport излезе с водеща на новина на първите си страници в понеделник: "Кристиано Роналдо е бесен". Португалецът се представи добре на индивидуално ниво в двубоя срещу Верона, но това не помогна, за да се избегне загубата с 2:1.

Според информацията номер 7 на Ювентус не е поздравил феновете след загубата и е отказал да се снима с тях, като е било видно неговото разочарование. "Не е резултатът, който искахме, но трябва да продължим да работим усърдно, за да постигнем целите", бяха думите му след края на двубоя.

Ювентус допусна две загуби в последните три мача и сдаде първата позиция на Интер, въпреки че двата отбора са с равни точки – по 54. Полският вратар на Ювентус Войчех Шчесни потвърди гнева на португалеца: „Той е разгневен като всички нас, защото не е добре да губим подобен тип мачове. Той прави всичко възможно, за да побеждаваме. Стреми се да вкарва голове във всички мачове и въпреки това, ние губим. Не бяхме добри".

А какъв невероятен рекорд записа Роналдо след попадението срещу Верона - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички