Зрелище във Флоренция! Интер грабна точките след трилър със 7 гола


Зрелище във Флоренция! Интер грабна точките след трилър със 7 гола
Снимка: Getty Images

1562 0

Интер успя да победи Фиорентина в доста завързан мач от 11-я кръг на италианската Серия А. Срещата във Флоренция завърши при зрелищния резултат 4:3 за "нерадзурите", а в герой се превърна Лаутаро Мартинес с двете си попадения.

Резултатът бе открит още във втората минута. Лаутаро Мартинес успя да открие Николо Барела, който с хубав удар в долния ляв ъгъл откри за 1:0. Лаутаро пък покачи за 2:0 в 15' с прецизно изпълнение от границата на наказателното поле. Фиорентина успя да върне едно попадение в 33', след като ВАР прецени, че има дузпа за домакините. Артур Кабрал не сбърка от 11 метра и намали на 1:2.

"Виолетовите" излязоха мотивирани след почивката и успяха да изравнят след час игра. Джонатан Иконе получи топката пред гол линията и не сбърка, изравнявайки за 2:2. В 73', отново след намеса на ВАР, бе отсъдена още една дузпа, но този път за "нерадзурите". Лаутаро се нагърби с изпълнението и. Аржентинецът бе категоричен и върна преднината на Интер.

В самия край на сарещата обаче Лука Йович изравни за 3:3, но това далеч не бе всичко. Дълбоко в добавеното време Хенрих Мхитарян се възползва от грешка, наказвайки и оформяйки крайното 4:3.

"Нерадзурите" посрещат Виктория Пилзен във вторник в мач от груповата фаза на Шампионска лига. Фиорентина пък се изправя срещу Истанбул Башакшекир в Лигата на конференциите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интер взима защитник от Висшата лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички