Интер се ориентира към Йери Мина от Евертън като евентуален заместник на Милан Шкриниар


Интер се ориентира към Йери Мина от Евертън като евентуален заместник на Милан Шкриниар
Снимка: Getty Images

1704 0

Италианският гранд Интер е готов да си осигури услугите на защитника на Евертън - Йери Мина, ако в близкото бъдеще се раздели с един от основните си бранители - Милан Шкриниар, предаде изданието "Calciomercato".

Според информацията управата на "нерадзурите" смята, че има голяма вероятност да се раздели скоро с Шкриниар именно заради това тя иска да се подсили с колумбиеца Мина, за когото смята, че ще е перфектния заместник на словака.

Много европейски грандове като ПСЖ и Челси проявяват сериозен интерес към Шкриниар. Имаше много слухове, че той ще премине в отбора на парижани през лятото, но в крайна сметка Интер и френския гранд така и не си стиснаха ръцете.

От другата страна, Йери Мина има само един изигран мач през настоящия сезон 2022/23, след като получи контузия още в първия мач на "карамелите" във Висшата лига срещу Челси. Колумбиецът обаче се установи като важен играч за селекцията на Франк Лампард и не е случайно, че е желан от гранд като Интер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои два английски тима се борят за Бастони от Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички