Ибрахимович: Ако бях в Милан от началото на сезона, щяхме да вземем скудето


Ибрахимович: Ако бях в Милан от началото на сезона, щяхме да вземем скудето
Снимка: Getty Images/Guliver

1119 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович направи поредното си ударно изказване, в което нескромно изтъква себе си. Шведската звезда говори след победата на "росонерите" над Ювентус с 4:2, за която той помогна с гол и асистенция.

"Аз съм стар, това не е тайна. Но възрастта е само цифра. Чувствам се добре и се опитвам всячески да помогна на отбора. Аз съм президент, играч и треньор! Единственият минус е, че получавам заплата само като играч. Ако бях в Милан от началото на сезона, щяхме да вземем скудето", коментира Ибрахимович, цитиран от "Football Italia".

Запитан дали ще остане при "росонерите" и през следващия сезон, Златан заяви: "Ще видим, предстои ни още месец наслаждение, но ситуацията е странна и не можем да я контролираме. Много ми харесва в Милано. На 38 години съм , формата ми не е същата като преди, но се отнасям разумно към това. Не се опитвам да правя онова, което правех на 20 години".

"Ако аз не правя разликата на терена, това не ми харесва. Не съм тук, за да бъда талисман. Тук съм, за да помогна на съотборниците си, на отбора и феновете", завърши Ибрахимович. А откога Милан не бе побеждавал Ювентус вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички