Златан Ибрахимович изрази радостта си от новия договор с Милан (ВИДЕО)


Златан Ибрахимович изрази радостта си от новия договор с Милан (ВИДЕО)
Снимка: https://twitter.com/acmilan

1234 0

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович изрази радостта си от новия договор с клуба. Шведският ветеран ще остане още сезон на "Сан Сиро" и заяви, че да играе за Милан е като да е у дома си и би останал дори за цял живот в отбора. Ибра подчерта, че е много важно за него, че разполага с още година.

"Обичам начина, по който клубът ме кара да се чувствам. Същото важи и за всички хора, които работят тук, съотборниците, треньора и феновете, които ми липсват толкова много на стадиона. Тук се чувствам като у дома. Ако мога да остана цял живот, ще го направя. Да работя със Стефано Пиоли беше лесно, той има правилния манталитет. Всеки ден той има тази енергия, която преобразява тима и изисква най-доброто от него”, заяви Ибрахимович пред клубната телевизия.

39-годишният ветеран качи снимка в социалните мрежи, в която се е подписал в договора под името Бенджамин Бътън, намейквайки, че се чувства като едноименния персонаж. Легендата на Милан Франко Барези също приветства поднояването на договора като коментира, че "легендата продължава".

Повече за новия договор на Ибрахимович прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички