Защитниците на Наполи разбиха Удинезе и окупираха върха в Серия А


Защитниците на Наполи разбиха Удинезе и окупираха върха в Серия А
Снимка: Getty Images

1322 0

Италианският гранд Наполи записа четвърта поредна победа от началото на новия сезон в Серия А, след като разгроми Удинезе с 0:4 като гост. Страхотен мач за неаполитанците изиграха двамата централни защитници Калиду Кулибали и Амир Рахмани, които освен "суха мрежа", се отчетоха и с два гола и асистенция.

В средата на първата част Наполи излезе напред в резултата, след като Виктор Осимен се възползва от асистенция на Лоренцо Инсинье, за да реализира. Десетина минути по-късно двойката централни защитници Кулибали и Рахмани комбинираха, за да може вторият да удвои преднината на "малките магаренца".

Малко след почивката Калиду Кулибали на свой ред успя да се разпише, като този път асистенцията дойде от Фабиан Руис. В самия край на мача Ървинг Лосано оформи крайното 0:4, оползотворявайки асистенция на Марио Руи. Победата изкачи Наполи на върха в Серия А с пълен актив от 12 точки - с две повече от втория и третия Интер и Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички