Втори зимен трансфер в Рома, национал на Португалия подсили "вълците"


Втори зимен трансфер в Рома, национал на Португалия подсили "вълците"
Снимка: Getty Images

839 0

Португалският национал Серджо Оливейра подписа договор с Рома под наем от Порто, съобщи италианският клуб. В изявление "вълците" заявиха, че халфът ще играе в Италия до края на сезона с опция за закупуване.

"Рома винаги е показвал истински интерес към мен и сега искам да се опитам да помогна мигновено на тима да постигне всички свои цели и да продължи да развива правилния манталитет", каза Оливейра за клубния сайт.

29-годишният футболист прекара по-голямата част от кариерата си в Порто, където има две шампионски титли на страната и през миналия сезон вкара 20 гола във всички турнири.

Тази година той има пет попадения за тима на Серджо Консейсао, който има три точки аванс пред действащия шампион Спортинг Лисабон на върха в португалската Примейра лига.

Оливейра, който има и 13 мача за националния си отбор, е второто ново попълнение на Рома през зимния трансферен прозорец след пристигането на Ейнсли Мейтланд-Найлс от Арсенал.

Рома има девет загуби в Серия А от началото на кампанията и е на седма позиция - на девет точки от зона 'Шампионска лига'.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички