Внимание, Бог говори! Златан Ибрахимович с изненадващо самопризнание: Нямам голямо его


Внимание, Бог говори! Златан Ибрахимович с изненадващо самопризнание: Нямам голямо его
Снимка: Getty Images

1950 0

Златан Ибрахимович винаги говори със самочувствие за себе си и постиженията си. 41-годишният нападател на Милан обаче иска да е ясно, че винаги е бил отборен играч. За него клубните успехи седят на преден план и изместват личните амбиции.

„Аз съм човек, който иска да помогне по всякакъв начин, нямам голямото его на човек, който иска да прави всичко сам. В Милан съм, за да дам всичко от себе си, да помогна на съотборниците ми да се подобрят и да имат успехи“, сподели нападателят пред Milan TV.

„Това изисква саможертва, упорита работа и не го правим само за да минава времето. Да дадеш асистенция е също толкова важно, колкото да вкараш гол. Правя всичко възможно, за да помогна“, допълни Ибрахимович.

Наскоро той стана най-възрастният играч в историята на „росонерите“, който е направил асистенция. Относно въпросното постижение нападателят беше категоричен:

„Това е рекорд за старци, но аз се чувствам млад! Важното за мен е да печелим мачовете и правя всичко, за да помогна на отбора“.

Ибрахимович все още не е записал игрови минути от началото на сезона, последният път, в който игра, беше на 22 май. Той претърпя операция на коляното, но се надява, че в началото на 2023 година ще може да се върне в игра и да помогне на „росонерите“ да защитят титлата си.

Самооценката за егото идва около месец след типично в негов стил изказване.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички