Официално: Стефано Пиоли остава в Милан с нов договор


Официално: Стефано Пиоли остава в Милан с нов договор
Снимка: GettyImages

1711 0

Ръководството на Милан официално анонсира, че удължи контракта на старши треньора - Стефано Пиоли, който върна Скудетото на "Сан Сиро". По този начин той ще остане в тима до 2025 г., а към него се присъедини през есента на 2019-а година. 

"Милан с радост съобщава, че Стефано Пиоли удължи контракта си с клуба до 30 юни 2025-а година. След като започнаха съвместната си работа, която доведе до титлата в Серия А през сезон 2021/22, Милан и Стефано ще продължат да работят по този амбициозен проект, който отразява историята и ценностите на клуба," се казва в официалното съобщение на клуба към футболната общност.

Пиоли пое Милан на 9 октомври 2019-а, а през миналия сезон спечели наградата за "Най-добър треньор в Италия", а с това и дългоочакваната титла на Ботуша. До момента неговият актив с клуба е 87 победи в 153 срещи във всички турнири. През втория сезон на Пиоли наставникът съумя да върне Милан и в Шампионска лига. 

Вижте коя суперзвезда на "росонерите" мечае за участие на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички