Виктор Осимен скоро обявява къде желае да играе, сега разкри краткосрочните цели (ВИДЕО)


Виктор Осимен скоро обявява къде желае да играе, сега разкри краткосрочните цели (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

889 0

Голямата сензация в европейския футбол през миналия сезон - Виктор Осимен, засили спекулациите по свой адрес с коментара си пред CBS Sports Golazo. Във вторник той коментира бъдещето си и къде желае да играе. 

Осимен е сензацията на миналия сезон

Африканският нападател беше категоричен, че в течение на 2024 г. ще разкрие публично какви са професионалните му планове и в кой отбор иска да продължи. Той изтъкна актуалния си договор с Наполи до средата на 2026 г. Споразумението влезе в сила от края на миналата година, когато изтичаше контракта от 2020-а. 

Коментарът на Осимен

"Спекулира се, че ще се присъединя към Висшата лига. Когато си един от "най-горещите" нападатели в света, се очаква нещо подобно. 

Висшата лига е една от най-големите и добри лиги в света. Сега съм с Наполи… Но вече взех решение. Вече знам какво искам да правя с кариерата си. Вече знам следващото решение, което искам да взема.

Сега искам да завърша сезона силно, да прекарам време със семейството си и да помисля за живота си. Тогава ще разкрия и какво искам да правя", категоричен е стрелецът. 

Припомняме ви, че сред отборите във Висшата лига Осимен най-много бива свързван с Манчестър Юнайтед. Другите, за които се спекулира, че имат интерес са Челси, Ливърпул, ПСЖ и Ал Хилал. Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Лаутаро Мартинес приспа Наполи в края и прати Суперкупата в ръцете на Интер (ВИДЕО)

Синът на Диего Симеоне герой за Наполи в Суперкупата на Италия: Само Игуаин е до него (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички