Пратиха Моуриньо от Рома в шампиона на Италия, Романо каза това ли е новият му клуб


Пратиха Моуриньо от Рома в шампиона на Италия, Романо каза това ли е новият му клуб
Снимка: Getty Images

10806 0

Малко след като напусна Рома, името на Жозе Моуриньо веднага започна да се свързва с различни клубове в Европа и Азия. След като стана ясно, че той няма да рабори в Саудитска Арабия, където да води Ал Шабаб, Специалния беше свързан с Наполи.

Ще има ли среща Моуриньо - Де Лаурентис?

Според "The Sunday Times" 60-годишният португалец ще има среща с президента на италианския шампион - Аурелио Де Лаурентис, през настоящата седмица. На нея те ще обсъдят назначението на Моуриньо в клуба.

Наполи ще има нов треньор чак през лятото

Известният италиански спортен журналист Фабрицио Романо обаче бързо развенча този слух. Той написа в колонката си за "CaughtOffside", че правилата на Серия А не позволяват треньорът толкова скоро да поеме Наполи, след като се е разделил с Рома. Моуриньо бе уволнен от римския гранд на 16 януари.

Наполи решава за нов треньор, но не сега

"През лятото ще видим какво ще се случи, предстои дълъг път и Наполи още не е взел решение за своя нов треньор. Ще им отнеме време, за да направят своя избор. Моуриньо също не бърза, ще му трябва известно време, за да вземе решение за следващата си стъпка", написа Романо. Според слуховете Моуриньо се е разделил с Рома със скандал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички