Болоня ще плати 3,5 млн. евро на ЦСКА за Валентин Антов само при едно условие


Болоня ще плати 3,5 млн. евро на ЦСКА за Валентин Антов само при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

1745 0

Елитният италиански тим Болоня ще плати пълната сума от 3,5 милиона евро на ЦСКА за трансфера на Валентин Антов само в случай, че бранителят изиграе определен брой мачове за отбора до края на сезона. Медиите в Италия съобщават, че Антов трябва да изиграе поне по 30 минути в 8 шампионатни мача, за да "задължи" Болоня да го закупи.

Както е известно, бранителят премина в Болоня под наем до края на сезона, като в неговия контракт е заложена и задължителна опция за закупуване. Тя ще бъде активирана само в случай, че Антов изпълни условието за 30 минути в поне 8 срещи. До края на първенството в Серия А остават 18 кръга, което означава, че Антов трябва да играе в близо половината от мачовете на отбора.

Ако това условие не бъде изпълнено, Болоня няма да бъде задължен да закупи Антов. Тогава италианският клуб ще може сам да решава дали да задържи защитника за постоянно, или да го върне обратно на ЦСКА. По-рано днес Валентин Антов коментира защо е избрал Италия пред Англия и дали се е допитал до Кирил Десподов преди трансфера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички