Болоня ще плати 3,5 млн. евро на ЦСКА за Валентин Антов само при едно условие


Болоня ще плати 3,5 млн. евро на ЦСКА за Валентин Антов само при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

2098 0

Елитният италиански тим Болоня ще плати пълната сума от 3,5 милиона евро на ЦСКА за трансфера на Валентин Антов само в случай, че бранителят изиграе определен брой мачове за отбора до края на сезона. Медиите в Италия съобщават, че Антов трябва да изиграе поне по 30 минути в 8 шампионатни мача, за да "задължи" Болоня да го закупи.

Както е известно, бранителят премина в Болоня под наем до края на сезона, като в неговия контракт е заложена и задължителна опция за закупуване. Тя ще бъде активирана само в случай, че Антов изпълни условието за 30 минути в поне 8 срещи. До края на първенството в Серия А остават 18 кръга, което означава, че Антов трябва да играе в близо половината от мачовете на отбора.

Ако това условие не бъде изпълнено, Болоня няма да бъде задължен да закупи Антов. Тогава италианският клуб ще може сам да решава дали да задържи защитника за постоянно, или да го върне обратно на ЦСКА. По-рано днес Валентин Антов коментира защо е избрал Италия пред Англия и дали се е допитал до Кирил Десподов преди трансфера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички