Карантината на всички от Ювентус приключва утре


Карантината на всички от Ювентус приключва утре
Снимка: Getty Images/Gulliver

1958 0

Играчите и треньорският щаб на Ювентус ще приключат периода си на карантина в утрешния ден, но те ще продължат да бъдат в доброволна изолация. Периодът на карантина започна, след като бранителят на тима Даниеле Ругани даде положителен резултат на теста за коронавирус.

Цели 121 души от отбора на „бианконерите“ бяха поставени в самоизолация по своите домове след победата с 2:0 срещу тима на Интер в Дербито на Италия. Целият отбор мина тестове за COVID-19, като единствено Пауло Дибала, Блейс Матуиди и Даниеле Ругани дадоха положителен резултат на изследванията. Резултатът от теста на Матуиди излезе на 17-ти март, което означава, че той ще остане в изолация до 31-ви март. Дибала обяви новината, че има коронавирус на 21-ви март и ще трябва да е под карантина до 4-ти април.

За момента всички тренировъчни игрища на тима са затворени, което означава, че футболистите ще трябва да тренират самостоятелно по домовете си. Дъглас Коща, Сами Кедира, Гонсало Игуаин и Миралем Пянич са извън Италия, но дадоха отрицателни резултати на тестовете за коронавирус. А ето какво каза бивш играч на Ювентус за евентуалното завръщане на Пол Погба в тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички