Клаудио Маркизио коментира евентуално завръщане на Погба в Ювентус


Клаудио Маркизио коментира евентуално завръщане на Погба в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2401 0

Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио заяви, че халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба ще бъде като прероден, ако реши да се завърне в тима на „старата госпожа“. Бъдещето на френския халф все още е неясно, след като той на няколко пъти загатна за напускане на тима на Манчестър Юнайтед.

Маркизио коментира потенциалното завръщане в Юве на Пол Погба. „Ще бъда много щастлив, ако се случи. Казах му, че ще е грешка да отиде в Манчестър Юнайтед и ако наистина иска промяна, по-добре да отиде в Испания. Неговото завръщане ще бъде много позитивно. Пол ще бъде като прероден в обстановката, която той обича. И той може да даде на Юве много, тъй като те се нуждаят от някой като него в центъра на терена. Той е страхотен професионалист“, каза Клаудио Маркизио.

Погба е изиграл само 7 мача за „червените дяволи“ през тази кампания, след като пропусна голяма част от сезона заради контузия. Въпреки това Оле Гунар Солскяер сподели, че очаква полузащитника да остане на „Олд Трафорд“ още дълги години. А ето какво каза Маркизио за настоящия наставник на тима Маурицио Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички