В Италия обявиха важна новина за феновете на Милан, Златан Ибрахимович и Швеция


В Италия обявиха важна новина за феновете на Милан, Златан Ибрахимович и Швеция
Снимка: Getty Images

1325 0

Неостаряващата футболна звезда Златан Ибрахимович има договор с Милан, който изтича след края на настоящия сезон 2021/22, но медиите в Италия пишат, че шведът няма никакво намерение да прекратява кариерата си все още.

"Gazzetta dello Sport" твърди, че Ибра ще подпише нов контракт с "росонерите", който ще е валиден до лятото на 2023 година. Интересно е да се отбележи, че нападателят в момента е с най-висока заплата (7 милиона евро) в тима, който се намира на второ място в Серия А в момента.

Според изданието, целта пред Златан Ибрахимович е да бъде във възможно най-добра форма за Световното първенство в Катар, което ще се проведе в края на следващата година. За целта обаче, неговата Швеция ще трябва да мине през баражите, тъй като не успя да спечели квалификационната си група.

Изданието посочва, че Милан ще се опита да подпише нови договори и с Тео Ернандес, Рафаел Леао и Исмаел Бенасер. Приоритетно за тях е и удължаването на контрактите на Алесио Романьоли и Франк Кесие, но е по-вероятно двамата играчи да напуснат "Сан Сиро"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички